Interieurideeën & advies

Voorbinnen inspireert en adviseert u bij de inrichting, verbouwing of restyling van uw woning. Van kleurgebruik en accessoires tot structurele herinrichting. Van verlichting tot de keuze van uw meubilair. Van vintage en tweedehands tot design en hedendaags maatwerk.

Schetsen en moodbooks

Onze ideeën en adviezen worden uitgewerkt in een ‘moodbook’ dat we stofferen met schetsen, voorbeelden, tips, materiaal- of kleurmogelijkheden. U kan er zelf mee aan de slag of er aan uw architect of aannemer mee verduidelijken wat u precies wenst. Ook 3D-visualisaties van uw woonruimte zijn mogelijk.

Uitvoeringstips & tricks

Wij adviseren u over de planning en uitvoering van de werken, al dan niet samen met uw (binnenhuis)architect of uitvoerder. Indien u zelf verbouwt of herinricht helpt Voorbinnen u met tips en tricks. Voorbinnen voert doorgaans zelf geen interieurwerken uit.

Stylingtips voor verkoop

Wanneer u uw woning of appartement wil verkopen, is de eerste indruk voor de kandidaat-koper van groot belang. Met slimme tips en haalbare ingrepen is uw woning een stuk makkelijker verkoopbaar. Voorbinnen screent uw woning en bezorgt u een rapport met alle mogelijke verkoopadviezen en tips.

 

Schenk een cadeaubon!

Een origineel cadeau voor familie, vrienden of kennissen? Twee uur interieurideeën en advies aan huis. Bestel nu de bon via dit formulier!

Ideeën blog