Wat klanten zeggen

Creative Studio Doublegum
Sint-Truiden

Doublegum is een creatief bureau met als uitvalsbasis Sint-Truiden. De beperkte ruimtes in de Spiegelstraat, zo functioneel mogelijk inrichten en toch tegelijkertijd een warm creatief nest creëren... Van indeling tot inrichting en verlichting. Van bureaus en stoelen tot aankleding en uitstraling. De uitdaging mocht er zijn... maar het resultaat ook!
Dankzij Yves Gregoor van Voorbinnen hebben al verschillende klanten letterlijk en meermaals aangehaald dat het aangenaam vertoeven is bij Doublegum. Er hangt een fijne, warme sfeer. Het is een inspirerende plek om te werken, elkaar te ontmoeten en te vergaderen. Een mooie balans van structuur en functionaliteit, met toch de nodige ruimte voor chaos en werkplezier. Een ideale voedingsbodem voor creativiteit. Yves voelde perfect aan waar we nood aan hadden.

fam. Gilain
Sint-Truiden

Wij hebben enkele jaren geleden onze stadswoning van boven tot onder verbouwd. In onze living hadden we de vloer gelegd en een haard geïnstalleerd, maar verder was die eigenlijk nog niet ingericht. We wisten wel wat we mooi vonden, maar we hadden geen idee waar we moesten beginnen, en vooral: hoe je ervoor zorgt dat het een geheel wordt. Daarvoor hebben we de hulp ingeroepen van Yves van Voorbinnen. Hij kwam met concrete ideeën en voorstellen voor sierlijsten, verlichting, muurdecoratie, meubilair en zelfs voor planten. Maar wat we nog het meest apprecieerden is dat Yves ons echt heeft helpen kiezen. HIj is niet bang om te zeggen: 'ja, dat gaat mooi zijn'. Een heel aantal van zijn voorstellen hebben onze living gehaald, en we zijn heel tevreden met het resultaat.

fam. Petitjean-Jeurissen
Wilderen

Toen eindelijk de ruwbouw afraakte, bleken de centjes op, net zoals de inspiratie… Je kent dat. Je hebt dromen en ideeën zat, voor anderen, maar
voor dat eigen nestje, raak je al snel uit je woorden.
Toen we met Yves aan de praat raakten, wisten we wel zeker: dit is wat we nodig hebben!
Iemand die op ons tempo wist mee te denken. Die openstond voor onze bekommernissen, maar tegelijkertijd een vat vol inspiratie bleek. Iemand die begreep dat we in kleine ruimtes grote dingen zagen.
Iemand die begreep dat het de kleine dingen zijn, die de grote maken. Bedankt Yves!

fam. Roekaers-Plessers
Hasselt

Yves heeft een duidelijke kijk op de zaak, gaat mee in je eigen wensen en geeft veel tips en ideeën. Dat gaat van meubels over haarden tot gordijnen. Hij zoekt samen naar bijzondere spullen om je interieur aangenamer te maken.
Dankzij de betaalbare en verruimende inbreng van Yves werd onze huiskamer getransformeerd tot een echte leefruimte.
Een paar kleine maar spitsvondige ingrepen zorgden voor een totaal ander ruimtegevoel.
Verschillende functies die in het verleden letterlijk naast elkaar in de ruimte stonden, werden op een oogstrelende manier geïntegreerd. Yves leerde ons Filip Janssen kennen. Hij ontwierp voor ons een wandmeubel over de volledige lengte van de leefruimte.
Een grote kast, die uit veel kastjes en vakjes bestaat. Speels, licht en heel praktisch. werden op een zeer fijne manier geïntegreerd.
Bedankt Yves!

fam. Wirix-Nackom
Sint-Truiden

In 2008 werkten we een eerste keer samen met Voorbinnen voor de renovatie van onze living. Het prachtige, tijdloze resultaat mag 12 jaar later nog steeds gezien worden. Vorig jaar beslisten we om opnieuw bij Yves aan te kloppen voor de verbouwing van onze keuken. Hij tekende een plan dat de aanwezige ruimte maximaal benutte en hij suggereerde magnifieke tegels en stijlvolle materialen voor de kasten en het kookeiland.
Yves heeft een uitgesproken oog voor detail, gaande van subtiele (kleur)accenten tot het kiezen van de juiste kamerplanten. Tijdens dit nieuwe project verloor hij de combinatie van de open keuken met de leefruimte nooit uit het oog. Niet alleen wij, maar ook onze familie en vrienden zijn onder de indruk van het eindresultaat.

fam. Snelders-Wijfels
Gingelom

Gelijktijdig met onze nieuwe keukenaanbouw hebben we onze woonkamer en leeskamer volledig gerestyled.
Aan Yves hebben we zijn visie en ideeën over de herinrichting gevraagd: keukenaanrecht, inbouwhaard, leeskamer, verlichting, etc...
Samen zijn we dan met onze architect en aannemers tot een zeer geslaagde herinrichting gekomen.

fam. Smeyers-Martens
Nieuwerkerken

“We hebben net samen je adviesverslag doorgenomen.
Joris en ik zijn erg tevreden! We kunnen ons helemaal vinden in je voorstel. Echt alles is op maat van ons. We gaan stelselmatig deze wijzigingen aanbrengen: tapijt en verlichting op de eerste plaats. Nadien volgen de gordijnen en de muren.
Enige wat we niet gaan doen: tapijt in de zitplaats en brandhout op de vloer leggen.
Het kriebelt…wij zijn echt content.”

Yves Gregoor | Sint-Truiden | 0469259150 | yves@voorbinnen.beVoor online: Doublegum bvba